Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2012 08:43 - Кремълските фанариоти
Автор: men Категория: Политика   
Прочетен: 2274 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

     image


80% от българите били русофили, а 12% от българите имали руска кръв?

Останалите осем процента сме самите българи!

Ако в България живеят осемдесет процента русофили, дванадесет процента руснаци, то защо тогава тази скапана държавица все още се нарича България?  Не питаме къде са циганите, къде са турците, къде са евреите, арменците, в коя част от процентите са те?

Комунистите имат опит както в измисляне, така и в унищожаване на нации!

На дневен ред за унищожаване сме ние, Българите! На дневен ред за измисляне са русофилите! След македонска нация защо да няма и русофилска? Русофилска Република България –РРБ-не звучи лошо, като ррръб, като тъпънарррр, като пррростак, като всичко друго, но не и като България!

Това за процентите прочетох във ФБ, като данни, цитирани от някакъв руски институт, или от някакво руска проучване…или от някаква многовековна руска мечта, която е много близо до осъществяването си…

А Президентът ни мълчи! Ерго, приема тези проценти! Сиреч, Президентът ни приема като нормално изчезването на автентичните Българи от тази жалка територия!

Премиерът ни не мълчи, той говори по всички останали неща, освен по важните! Когато говори по важни неща, обикновено говори пълни глупости. Ако си отвори устата по този въпрос, глупостите ще бъдат направо сногшебающие!

БАН и учените от БАН мълчат! На тях им трябват пари и признание, а не нация, която да им даде тези пари и признание! Ако парите им ги даде Русия, защо пък да не са и те русофили? Тя науката се прави с пари, а не със съвест, макар и българска!

Медиите мълчат! Мълчат, защото ако си отворят устата медийна по въпроса, ще престанат да бъдат медии! Знаят кой плаща!

Има ли в Русофилската Република България институция, която може да информира нерусофилската българска общественост  за процентът руска собственост върху български недвижими имоти, територия, промишлени обекти, капиталови вложения – колко и къде, та да се ориентираме ние, нерусофилите, къде точно живеем – в наша, или в продадена държава?

Има ли сериозна Институция, например ДАНС, която да публикува списък на старите руски, междинните съветски и новите отново руски агенти, емисари, имперски чиновници и продажни комунистически копелета от българско произход,  които и днес, и в момента обслужват перфидният преход от българско самосъзнание към русофилско гъзоближие?

Въпросите ми навярно звучат наивно. Но аз съм сигурен, че всеки от тях има точен и конкретен отговор!  С имена, дати и събития! И ние няма да станем отново истинска нация, докато не изпишем тези имена на стената на националния позор! Дори мога да ви кажа едно!

Гоце!

А имената са стотици! От стотици години назад!

Защо трябва да ни тежат на вратовете като олово и стотици години напред?

Бойко е пътник. Той е случаен човек, попаднал на неподходящото за нас  място в подходящ за него момент. Такива бяха и Гошо Тарабата, и Тато, и Луканов, и Беров, и Виденов, и Симеон, и  Доган, и Серго.  Всички те минаха през нас, за да запазят едно тъпо и престъпно статукво – статуквото на русофилите!  Успяха. Иван Костов не успя да промени статуквото не защото сгреши където и да е, а защото беше сам срещу ламята.  Русофилската ламя! Тя иска да ни изяде, да превърне райската ни държава в пещера, защото ламята може да живее само в пещери, от руската пещера идва, българска пещера й трябва, не високи сини планини и други такива глупости. Тя иска пещера! Мрачна, тъжна и безнадеждна! В такава пещера народецът става все по- прост, очалгаросан и без мечти!

Забелязвате ли, че ние, Българите, вече нямаме мечти? Последният път, когато имахме мечта беше на онзи митинг на СДС от Орлов мост до Плиска!  Мечтата ни беше препикана от ченгетата,  маркирана като тяхна, присвоена, приватизирана, изкривена, инквизирана, а една препикана от ченгетата мечта не може да бъде моя!

80% от българите били русофили, а 12% руснаци!

Какво да кажа още?

Разцентрован съм! Във всяка държава хората се раждат, живеят, работят и понякога дори умират в името на своята Родина!

Не мога да приема, не мога да проумея, и отричам изобщо възможността в България  92% от населението да се ражда, да живее, да работи и понакога дори да умира в името на Русия!

Адски перверзно ми звучи! Дано да не е вярно…


-------------------------------------
         източник





Гласувай:
9



1. gothic - Един до тук е тракнал минусче. . . . ...
09.02.2012 18:21
Един до тук е тракнал минусче....Русофил или руснак?
цитирай
2. анонимен - БлаСТ
22.03.2012 12:32
можеш да си русофил например защото Русия е физическиа освободител на Българиа и българите, за това че Русия предлага Санстефанския мирен договор.. Можеш и да си Германофил, защото Германия и кривоносите ни пратиха един агент за цар, който успя да въвлече България, като губеща страна в 2 последователни войни... Губим територия и национално присъствие, геноцид над българите се извършва в Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния... Русия няколкократно предупреждава България да не влиза в междусъюзническа военна авантюра и предупреждава, че ако България е агресор ще запази неутралитета си.. Има таен съюз между Гърция и Сърбия, толкова таен, колкото е таен днешния съюз между САЩ и Израел... Въпреки това немския агент открива огън, без ясна схема или такика... Браво!! Имаш право - трябва да сме повече германофили от колкото русофили...
цитирай
3. nkf - Ще им се на рашъните 80% русофили...
28.03.2012 13:36
Ще им се на рашъните 80% русофилистици сред Българите, ама много им се ще, но нейсе, със щенията си ще останат.Освен шепата червени бабички, разни мафиоти и политически проститутки(главно от левия спектър) едва ли ще се намерят други любящи матушката ИМ!
цитирай
4. nkf - можеш да си русофил например защото ...
28.03.2012 13:42
анонимен написа:
можеш да си русофил например защото Русия е физическиа освободител на Българиа и българите,
Да говориш за "физическо освобождение" значи крайно НЕ познаваш историята.Българина е бил ФИЗИЧЕСКИ свободен,защото е бил собственик, неща които обаче не са били даденост при "освободителите".И между впрочем, ако не бяха опълченците НИ, рашъта ТИ щеше за 27-ми път да си набие камшиците отвъд Дунава.
анонимен написа:

за това че Русия предлага Санстефанския мирен договор..

Който е ПРЕДВАРИТЕЛЕН и рашъта ТИ знае това много добре, а още през 1876 г. е договорила с Англия практическото, следвоенно разкъсване на българските земи(виж договорките в Райхщад- Шувалов-Солсбъри)
анонимен написа:

Можеш и да си Германофил, защото Германия и кривоносите ни пратиха един агент за цар, който успя да въвлече България, като губеща страна в 2 последователни войни... Губим територия и национално присъствие, геноцид над българите се извършва в Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния... Русия няколкократно предупреждава България да не влиза в междусъюзническа военна авантюра и предупреждава, че ако България е агресор ще запази неутралитета си.. Има таен съюз между Гърция и Сърбия, толкова таен, колкото е таен днешния съюз между САЩ и Израел... Въпреки това немския агент открива огън, без ясна схема или такика... Браво!! Имаш право - трябва да сме повече германофили от колкото русофили...

Тука вече изкърти тъпомера и всеки друг коментар е излишен.
цитирай
5. djani - Прекалено малки сме и никога в съвременната ни история,
03.11.2013 08:28
Не сме водили самостоятелна политика. Винаги сме се прикачвали, като ремарке към някоя от силите. И по правило, каруцата се е преобръщала. И в момента ситуацията е същата. Политическите врачки вещаят нови центрове на икономическо и геополитическо влияние. Целия ЕС, иска или не ще се обърне към тях. А заедно с него и ние. Слънцето винаги е изгрявало от изток, и това не може да се промени...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: men
Категория: Други
Прочетен: 119554
Постинги: 43
Коментари: 120
Гласове: 916
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930